VRAGEN OF GESPREKKEN VIA ZOOM


Duur: 1:27'

De technologie van tegenwoordig heeft ervoor gezorgd dat veel onder ons met Zoom (digitaal vergaderen via een video) werken. Het is de nieuwe digitale manier om met andere mensen toch in contact te komen, te kunnen zien en hiermee een praatje te kunnen doen op een veilige fysische afstand.

De website is ook verbonden met een Facebook pagina waar u rechtstreeks een gesprek kunt aanvragen, aarzelt dus niet om contact te nemen.

Via Zoom of Facebook is het rechtstreeks mogelijk om op uw vragen te antwoorden en gesprekken samen te voeren met beeld en geluid.

Google Meet of Skype zijn ook uitstekend ondersteuning om te kunnen babbelen op veilig afstand.

Natuurlijk blijft een gesprek of een onderhoud bij mij thuis steeds mogelijk. Het spreekt voor zich dat in dit geval, alle hygiëne & veiligheidsmaatregelen en de sociale distantiëring gerespecteerd zullen worden.

Indien u een gesprek via Zoom of een ontmoeting wenst te plannen, gelieve eerst contact op te nemen via Contact/Info om af te spreken wanneer het best past, vergeet uw e-mailadres niet door te geven zodat ik de uitnodiging via Zoom kan versturen.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten en misschien tot binnenkort.

Philippe