DE VOORSPELLINGEN VAN DE HEER MAITREYA

Duur: 4:08'

De Schotse kunstenaar en esotericus Benjamin Creme, hoofdredacteur van het Engelstalige maandblad Share International, verspreidt sinds 1975 informatie over de Wereldleraar, Maitreya, en wordt in Nederland bij zijn werk gesteund door de stichting Share Nederland.

De volgende voorspellingen werden in april 1988 door de Heer Maitreya bekend gemaakt en in juni opgenomen in het maandblad Share International / Share Nederland voordat de feiten in de wereld plaatsvonden:

1. Val van de muur van Berlijn op 9 november 1989

Toen de Heer Maitreya in april 1988 de val van de muur van Berlijn voorspelde, was het ondenkbaar dat zoiets 6 maanden voordien mogelijk zou zijn geweest.

2. Einde aan de koude oorlog met Michail Gorbatsjov op 26 december 1989

Hij heeft ook aangekondigd dat er een einde ging komen aan de koude oorlog met de beweging "Glasnost" van Michail Gorbatsjov.

3. Vrijlating van Nelson Mandela op 11 februari 1990 en het proces van verzoening in Zuid-Afrika.

Toen Nelson Mandela nog in de gevangenis was, kreeg hij bezoek van een man. De man vroeg aan Mandela om een brief aan president Leclerck te schijven om over zijn vrijheid te spreken.  Mandela was niet echt enthousiast omdat hij geen contact met de directeur van de gevangenis kon hebben, een brief schrijven naar de president aldus echt verloren tijd zou zijn. Toch dringt de man aan om een brief te schrijven, over de rest moest hij zich geen zorgen maken. Een tijdje later werd Mandela vrijgelaten.

4. Aftreden van premier mevrouw Tatcher op 28 november 1990

Na drie termijnen als Ijzeren Dame, was het moeilijk te geloven dat mevrouw Tatcher op 28 november 1990 zou aftreden. Toch had de Heer Maitreya deze gebeurtenis zien aankomen en aangekondigd.

5. Golfoorlog tussen Familie Bush en Saddam op 17 januari 1991

Hij heeft ook voorgespeld dat er een oorlog zal beginnen tussen Bush Senior in Irak met Saddam Hussein. Deze werd verder gezet met Bush Junior.

6. Vrede tussen Israel en Palestijnen

Maitreya voorspelde ook dat een democraat zou worden gekozen tot president van de VS (1992), alsmede de positieve ontwikkelingen in de relatie tussen Israel en de Palestijnen. (Uitspraak uit 1988: "Het Israelische leger zal zich, tegen elke verwachting in, terugtrekken van de Westoever en uit de Gazastrook, en terugkeren naar zijn vaderland.")

7. Wereldwijde beurscrach in oktober 2008

De meest merkwaardige voorspelling is dat er een beurscrash in de wereld zou plaatsvinden. De beurscrash is ontstaan in Japan met een zeer lage Nikkei index, is dan overgewaaid naar Rusland & Amerika en is uiteindelijk in Europa beëindigd. Dit heeft toen geleid tot een internationale beurscrash.

8. De Stem van het volk

In datzelfde jaar (1988) verklaarde Hij dat regeringen overal zouden moeten wijken voor de "stem van het volk", een bewering die wereldwijd vastgesteld kan worden. 


De verschijningen van de Heer Maitreya in de wereld

Sinds zijn eerste verschijning ‘uit het niets’ in juni 1988 in Nairobi (Kenia), is Maitreya vaker op soortgelijke wonderbaarlijke wijze verschenen. Hieronder vinden jullie al de plaatsen van 1988 tot 2002 waar de Heer Maitreya reeds verschenen is. Vanaf 2010 gaf Hij het eerste interview, ondertussen  heeft Hij meer dan 280 interviews in de wereld gegeven.


De geneeskrachtige waterbronnen

Sinds zijn verschijning uit het niets in Nairobi in 1988 is Maitreya overal ter wereld op soortgelijke wonderbaarlijke wijze verschenen, vaak aan grote groepen fundamentalisten. In veel gevallen heeft hij voorafgaand aan zijn verschijning waterbronnen in de omgeving opgeladen. Tot nu toe zijn deze geneeskrachtige waterbronnen ontdekt in Mexico, Duitsland, China en India. Deze geneeskrachtige waterbronnen zijn opgeladen met de energieën van het Watermantijdperk en kunnen mensen doen genezen van ernstige ziektes. Er zijn nu meer dan 300 van die waterbronnen in de wereld, aan het einde zullen er exact 777 zijn.